• 15 de Noviembre de 2023: Tot i la forta sequera, comencem la campanya de mandarines i taronges ecològiques !! 

 • 15 de Noviembre de 2022: Obrim la temporada de mandarines i taronges ecològiques de màxima qualitat !! 

 • 15 de Novembre de 2021: Comencem la campanya de mandarines i taronges ecològiques un any més !! 

  Aprofito per enviar-te un enllaç interessant sobre les virtuts de la pell de la taronja !! No es desaprofita res !! 

https://www.mendozapost.com/estilodevida/como-aprovechar-beneficios-cascara-naranja/

 • 1 de Novembre de 2020: Aquest any està sent molt dificil per tots, però una temporada més, comencem la campanya de mandarines i taronges ecològiques amb la mateixa ilusió !! 

 • 5 d'Abril de 2020: En plena crisi sanitària, els pagesos seguim colaborant amb més força que mai. Participem al següent article del Diari de Tarragona. 

https://www.diaridetarragona.com/ebre/Agricultores-y-ganaderos-la-despensa-de-un-pais-en-crisis-20200330-0026.html

 • 28 de Febrer de 2020: Ecomingo participa a la fira Natura de Lleida. Tota la informació a http://www.firanatura.org/. Moltes gràcies a tots per les visites !! 

 • 20 de Novembre de 2019: Ecomingo comença la temporada 2019/20 una mica més tard que temporades anteriors degut a que està fent bastanta més calor, pero ho fem amb la mateixa il·lusió si cap. Així que ja pots disfrutar dels nostres cítrics ecològics de la millor qualitat !! 

 • 3 de Novembre de 2018: Ecomingo comença la temporada 2018/19 amb molta il·lusió i obre la venta a la web dels seus cítrics ecològics amb la millor qualitat !! 

 • 27 d'Octubre de 2018: Ecomingo participa a la fira de Manresa d'Ecoviure per a celebrar la setmana Bio. Gràcies per les visites rebudas !!

Us deixo un enllaç promocional.

https://www.facebook.com/fundaciofiramanresa/ecomingo

 • 28 d'Octubre de 2017: Ecomingo comença la temporada 2017/18 i obre la venta dels seus productes totalment ecològics a la web. 

  També volem agrair les visites a les fires de Balaguer i Manresa dels ultims dies.

Ecomingo Fira Manresa 2017

 • 19 de Novembre de 2016: Ecomingo obre la venta de la nova temporada de taronges i mandarines ecològiques. 

  Aquest any tenim el segell de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre i ja hem fet 3 anys de cultiu ecològic puguent disposar de la més alta categoria de comercialització del CCPAE (Consell Català de la Producció Ecològica).

  17-19 de Juny de 2016: Ecomingo col·labora amb la primera edició de "Benvinguts a pagès".

  Teniu l'oportunitat de passar el cap de setmana del 17 al 19 de Juny, amb tota la familia, coneixent la zona i l'explotació agrària dins de qualsevol comarca de Catalunya que vosaltres escolliu.

  A la web tindreu tota la informació que necessiteu: http://benvingutsapages.cat/

  A nosaltres ens trobareu a la comarca del Baix Ebre.

 • 30 d'Octubre de 2015: El passat 24 i 25 d'Octubre vam estar per 2a vegada a la fira de Slow Food de Balaguer (Lleida) per donar a conèixer els nostres productes ecològics. Vam estar molt ben acompanyats i voliem donar les gràcies a tots els que van venir a interessar-se.

 • 12 d'Octubre de 2015: Comencem la temporada !! Ens podreu trobar el cap de setmana del 24 i 25 d'Octubre a la fira de Slow Food de Lleida per coneixens i probar els nostres productes ecològics. Us animem a venir a passar un bon dia amb nosaltres i visitar els stands.

 • 1 de Maig de 2015: El passat cap de setmana del 25-26 d'Abril vam estar a la Fira de la Terra al poble de Salàs de Pallars. Un cap de setmana molt interessant i profitós a un entorn envejable.

 • 15 de Març de 2015: Aquest passat dijous 12 vam participar a una acció convocada per Unió de Pagesos en contra de les pressumptes il.legalitats comeses pel Govern espanyol en l’Aplicació de la nova Política Agrària Comuna (PAC) que planteja del 2015-2020.

  Aquesta nova PAC que aplicarà els pròxims 5 anys, vulnera la normativa de la UE que estableix l’exclusió de la concessió de pagaments directes a les persones físiques i jurídiques que gestionen aeroports, serveis ferroviaris, instal·lacions d’abastiment d’aigües, serveis immobiliaris, instal·lacions esportives i recreatives permanents si aquestes no tenen una activitat agrària significativa.

  D'aquesta manera, els pagesos catalans ACTIUS deixarem de rebre 41,5 millons d'euros d'ajudes perquè s'ho enduran aquests pressumptes agricultors fraudulents.

  Les accions de protesta seguiran el 26 de març davant del ministeri d'Agricultura de Madrid.

 • 8 de Febrer de 2015: Comencem amb la recol·lecció de les taronges de la varietat Navelate fins el mes d'Abril. Aquesta varietat, sense cap dubte, està considerada com LA REINA DE LA TARONJA per les seves qualitats de suc i sabor.

 • 18 de Gener de 2015: Us adjuntem la noticia sobre la concentració en la que vam participar ahir a Tortosa per a reclamar ajudes per als pagesos davant la mala campanya de mandarina que per culpa del mal temps hem tingut aquest any.

  http://www.ccma.cat/324/Els-pagesos-de-lEbre-reclamen-solucions-a-la-crisi-dels-citrics/noticia/2630455/

 • 14 de Desembre de 2014: Volem ensenyar-lis un recent enllaç que apareix a la pàgina web d'Slow Food a on es comenta les importants propietats naturals dels cítrics per fer front als refredats que ens amenacen aquest hivern !!

 • 3 de Novembre de 2014: Comencem la campanya 2014/2015 de recol·lecció de taronja i mandarina ecològica.

 • 4 - 5 d'Octubre de 2014: Hem estat presents a la VII Fira Slow Food d'Alimentació i Salut que es celebra a Balaguer (Lleida).